Categories
Default

Shoes Shoes

Vrouw, Gebreide Kleding, Ogen, Gezicht, Hoofd, Kapsel

Dameskleding Tilburg van het merk Sperry Top-Sider zijn perfect voor gebruik bij nat weer en plezier op het water. Dit merk biedt stijlvol en comfortabel schoeisel voor iedereen, inclusief jongens, meisjes en vrouwen. Top-Sider is een divisie van Stride Rite, Inc. die schoenen ontwerpt en op de markt brengt voor vele lifestyle-categorieën, waaronder mannen, vrouwen en kinderen. Stride Rite, opgericht in 1935 in aantrekkingskracht van aandeelhouders, is een van de oudste en grootste zolenfabrikanten in de Verenigde Staten. Het bedrijf biedt geavanceerde mode, schoenen en accessoires tegen relatief lage prijzen. Met bijna 200 winkels in heel Amerika is Stride Rite bijna dagelijks actief en heeft meer dan 700 mensen in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boston, MA, het bedrijf heeft kantoren in: kleding voor worstelaars, Mexico, Londen, fabrieken in Japan, China, ria Lineas a la Caze teardrop, Europa, Azië, India en Brazilië,

Woody Garner (o.a. vice-president van Global Design Assurance), richtte het merk op dat zijn naam draagt ​​zodra hij in het bedrijf stapte in 1997. Als ontwerper en expert op het gebied van bouwgereedschap bracht hij een product op de markt dat mensen echt aan het praten kreeg. Hoewel tassen zijn opgenomen in tal van ogue-azines, evenals in "The O List" en ook Oprah. Dit betaalbare merk, gemaakt door Wooden Garment Industries en beheerd door Delos D en Co., helpt mensen om hun werk te organiseren en gedaan te krijgen terwijl ze een kwaliteit tas. Geïnspireerd door hun eigen ervaringen in het werk en hun verlangen om anderen te helpen hetzelfde gemak van het dagelijks leven te bereiken, lanceerde het team de bekroonde Woody Garner-handtas. Ontworpen in Boston, MA, werd de tas meteen een klassieker. De exclusieve koerierstas is voorzien van perzik canvas, leren touwversieringen, twee steekvakken aan de voorkant en een handig middenvak met rits en een buitenband van echt leer. Voeg aan die verfijnde stijl een op Massachusetts geïnspireerde mani toe en je eigen urban edge: de urbanigree crossbody-tas is casual maar toch wendbaar en functioneel. Het is het summum van items voor het leven in de stad. Geïnspireerd door het hoefijzer, is de tas geschikt voor zowel stadsleven als casual weekenden. Urbanigree crossbody tas Theteas is comfortabel en ruim, zodat je je gemakkelijk en met minimale inspanning door de stad kunt verplaatsen. De kenmerkende stijl van de Boston hobo is een subtiele mix van bruin leer met suède foxing. De Boston hobo-collectie heeft iconische geplaatste details en subtiele verpakkingen om een ​​unieke, luxe uitstraling te geven. Door voor de Theodora te kiezen, kunnen we je zowel universeel flatterende kleuren als een rijke, luxe uitstraling bieden.

De impact van Theodora – een merk dat gespecialiseerd is in het creëren van stijlvolle, modieuze en toch draagbare kleding – is dan ook duidelijk bij elke vrouw met een verfijnde smaak. Vrouwen uit alle lagen van de bevolking kunnen er trots op zijn Theodora te dragen – er is een stijl voor elke vrouw. We kunnen chic, stijlvol, trendy en hip zijn. Theodora heeft onze stijl en ons lichaam comfortabel gemaakt met stijlvolle, modieuze kleding die onze kasten zeker zal vullen. Theodora is een merk dat stijl begrijpt zonder bestedingslimieten. Theodora-kleding en -accessoires brengen je van saai naar fantastisch.

Urbanumbrella.com 6 items verzamelen in dit artikel en zijn gericht op Theodora-riemen, Theodora-sieraden, Theodora-schoenen en Theodora-handtassen.